Gigi Becali a spus adevărul! Ce se întâmplă cu banii din transferul lui Florinel Coman: ‘Pe noi nu ne interesează’

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu banii din transferul lui Florinel Coman care au ajuns în Vietnam. Omul de afaceri are doar de câștigat, pentru că acum suma pe care o va încasa va fi mai mare.

Arabii sunt obligați să plătească un milion de euro în plus pentru că banii nu au ajuns în conturile FCSB până la data de 31 iulie.

Câți bani va încasa Gigi Becali din transferul lui Florinel Coman

Gigi Becali dezvăluia în urmă cu câteva zile că cei de la Al-Gharafa au fost păcăliți, și au trimis banii pentru Florinel Coman, 5,25 milioane de euro, într-un cont din Vietnam.  Qatarezii au anunțat că au fost victima hackerilor. Cu toate acestea, potrivit unei clauze din contract, pentru că nu au plătit până la data limită, cei de la FCSB vor încasa bani în plus.

„Nu e ţeapă. Ei au dat banii în Vietnam şi că au fost minţiţi. Mai avem şi alte hotărâri de la FIFA că ei au mai dat bani în Vietnam, cu Keşeru. Pe noi nu ne interesează. Suma e pe factură. Pe factură e numai suma de plată, nu banca şi contul.

Noi am dat la FIFA, ei au recunoscut, dar că au fost înşelaţi. Noi acum luăm 6 milioane, cu unul în plus. E bine că au făcut aşa cum au făcut”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

„Informațiile trimise către noi cuprind un cont din Vietnam. Noi am trimis banii”, au spus qatarezii, potrivit fanatik.com.tr.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed