Cehii au tupeu! Anunţ incredibil după ce au eliminat FCSB. Niciun cuvânt despre prestaţia arbitrului danez

FCSB a fost eliminată de către Sparta Praga în turul trei preliminar UEFA Champions League, după un scor general de 3-4! La scurt timp după fluierul de final al serii, presa din Cehia a reacționat.

Eliminarea din Liga Campionilor a determinat următorul duel pentru roș-albaștrii. FCSB se va lupta cu LASK Linz, în cadrul play-off-ului Europa League.

Anunț incredibil după ce au eliminat FCSB!

Cehii au scris despre eșecul românilor.

„Sparta menține speranța că poate deschide porțile Ligii Campionilor, după 19 ani de absență. Manșa secundă din turul trei preliminar, disputată pe terenul celor de la FCSB, a fost decisă de trei goluri marcate înainte de pauză.

Veljko Birmancevic a marcat de două ori, iar Haraslin o dată. În repriza a doua, gazdele au redus din diferență, însă a fost suficient pentru Sparta, care sărbătorește calificarea.

Jucătorii echipei din Praga și-au făcut intențiile clare încă din prima secundă. Au demonstrat că nu vor fi la fel de leneși ca în tur. În minutul 13, au scos la rampă cea mai puternică armă – fazele fixe. După ce Birmancevic a transformat penalty-ul, Stadionul Steaua era plin de nervozitate și proteste. S-au înăsprit după căderea lui Olaru în zona careului Spartei.

O sticlă a zburat din tribune, însă emoțiile s-au dispersat rapid, după golul de 3-0 al lui Haraslin. FCSB a marcat prin Olaru, apoi au dramatizat finalul cu al doilea gol, însă Sparta nu a mai primit golul, care ar fi dus partida în prelungiri.

O sumă importantă va ajunge în conturile Spartei, după victoria cu FCSB, având asigurată minimum suma de 8.6 milioane de euro. Jumătate din aceasta revine din calificarea în play-off, jumătate din partidele din grupele Europa League, însă Sparta se gândește mai departe. Lipsește ultimul pas…”, au notat jurnaliștii din Cehia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed