Elias Charalambous, la capătul puterilor! Anunţul făcut în miez de noapte: ‘Am luat goluri din faze fixe’ + Ce obiectiv are FCSB după eliminarea din Champions League

Elias Charalambous, la capătul puterilor! Anunţul făcut în miez de noapte de către antrenorul celor de la FCSB. Tehnicianul cipriot era extrem de supărat pentru cele trei goluri primite în prima repriză.

Elias Charalambous era extrem de supărat pentrz eliminarea din Champions League. FCSB se luptă acum în Europa League, cu cei de la Lask Linz.

Elias Charalambous, la capătul puterilor!

„Am luat goluri din faze fixe. Băieţii au reacţionat foarte bine. Am fost aproape de prelungiri. Adversarii ne-au surprins. Sperăm să ne calificăm în grupele Europa League. Le mulţumim fanilor pentru că ne-au încurajat. Am marcat două goluri şi am fost atât de aproape, dar prima repriză a fost decisivă. Ne-au surprins pe mingi lungi şi am primit trei goluri, iar apoi n-am mai putut să revenim”, a spus Elias Charalambous, la finalul meciului.

„Acum, din păcate, nu mai avem ce să facem. Mergem mai departe. Sâmbără avem un meci foarte important în campionat, apoi jucăm în Europa League. Vrem să mergem în grupele competiţiei”, a mai spus antrenorul celor de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed