Vestea nopţii pentru cei de la FCSB! Cu cine se bate campioana pentru grupele Europa League. Meci infernal pentru oamenii lui Elias Charalambous

FCSB a fost învinsă cu scorul de 2-3 de Sparta Praga și se va lupta cu LASK Linz, pentru grupele Europa League. A fost un meci infernal pentru echipa pregătită de Elias Charalambous, care nu a reușit să se ridice la nivelul așteptat.

Elevii lui Elias Charalambous nu au reușit să treacă de Sparta Praga în returul de pe teren propriu. Cehii au marcat trei goluri și s-au impus cu scorul de 4-3 la general. FCSB a fost eliminată din lupta pentru calificarea în play-off-ul Champions League.

Seară neagră pentru Elias Charalambous!

În manșa tur, echipa pregătită de Charalambous a terminat partida la egalitate cu formația din Cehia. În returul de pe stadionul din Ghencea lucrurile nu au mai stat la fel pentru campioana din Superliga României.

Campioana României a fost învinsă cu scorul de 2-3 de Sparta Praga și va continua aventura europeană în UEFA Europa League, în play-off. Pentru a ajunge în grupele competiției, FCSB trebuie să treacă de LASK Linz, echipă din Austria.

LASK Linz, a terminat pe locul trei în sezonul precedent din Austria, sub Sturm Graz și Salzburg și a ajuns direct în play-off-ul Europa League.

Formația austriacă are un lot cotat la 43,6 milioane de euro potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Atacantul croat Marin Ljubicic a marcat 15 goluri în sezonul trecut. Este considerat cel mai valoros jucător din lotul lui LASK, cotat la opt milioane de euro.

În această vară, austriecii au bifat un transfer excepțional. Jerome Boateng a semnat cu LASK, din postura de jucător liber, după o scurtă experiență în Italia, la Salernitana.

Boateng, fost fundaș la Hamburg, Manchester City, Bayern Munchen sau Olympique Lyon. Acesta are în palmares un titlu de campion mondial cu Germania și două Ligi ale Campionilor cu Bayern Munchen. Experimentatul fotbalist nu a debutat încă la noua echipă într-o partidă oficială, din cauza pregătirii fizice, care trebuie pusă la punct.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed