Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic a comis-o grav. Eliminare dureroasă din Champions League

Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic a pierdut pe teren propriu cu Malmo, scor 3-4 la general. Eliminare din Champions League a fost foarte dureroasă pentru campioana Greciei.

Răzvan Lucescu nu a reușit să se califice în play-off-ul Champions League. PAOK Salonic a fost învinsă de Malmo chiar pe teren propriu, 3-4 la general. Prima repriză a fost una excelentă, în schimb cea de a doua, una dramatică.

Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu!

PAOK a fost eliminată în turul trei din preliminariile Champions League, pe teren propriu de Malmo, scor 3-3 (3-4 după prelungiri).
După ce în tur remizase, scor 2-2, campioana Greciei a pierdut dubla manșă. Returul din Salonic a fost extraordinar în prima repriză, când s-au marcat cinci goluri. Cea de-a doua repriză a fost una cu totul uimitoare.

Suedezii au deschis scorul în minutul 10, prin Nanasi. După alte zece minute, Taison a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

Au urmat apoi o serie de trei goluri în doar opt minute: PAOK a făcut 2-1 (Koulierakis, 43′) și Nanasi a egalat (45′). Grecii au intrat cu avantaj la vestiare, după ce Zivkovic a marcat în minutul 45+4.

Elevii lui Lucescu jr au gestionat rezultatul până în minutul 90+6 și părea că totul decurge perfect. Spre umirea tuturor, suedezii au trimis meciul în prelungiri, după golul marcat de Zetterstrom în minutul 90+6! Oaspeții au mai marcat în minutul 99, prin golul lui Christiansen, iar Malmo a reușit să mențină scorul neschimbat până la finalul partidei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed