Gigi Becali şi-a ieşit din minţi! A făcut praf doi jucători la finalul meciului: ‘A pierdut toate mingile, e vai de capul lui’ + Greşeala uriaşă care a dus la eliminarea din Champions League

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi după ce FCSB a fost eliminată de Sparta Praga în turul trei preliminar din Champions League, scor general 3-4. Patronul roș-albaștrilor a făcut praf doi jucători la finalul meciului.

FCSB nu a reușit să se califice în play-off-ul Champions League. Campioana României a fost învinsă de Sparta Praga, scor general, 3-4. Gigi Becali, patronul echipei este foarte dezamăgit de evoluția jucătorilor și nu îi iartă.

Gigi Becali și-a ieșit din minți!

Eliminarea FCSB-ului din preliminariile Champions League, i-au lăsat un gust amar patronului, care a răbunfint la finalul partidei. Becali consideră greșită formula de start a meciului.

”Trebuia să începem cu Popa în teren. Echipa cu care am jucat acolo şi am dominat. Noi am jucat cu Ştefănescu. Nu e de nivelul ăsta. Băluţă nu a atins mingea. Nu are forţă Ştefănescu să joace meciuri din astea. Nu putem să jucăm cu Popa şi Miculescu împreună că nu mai avem schimbări apoi. S-a văzut că trebuie să joci cu atacant. Câştigă duelurile, aşa cum e el. Ştefănescu toate mingile le-a pierdut, le-a dat la adversar, vai de capul lui. Ei au dominat jocul. Am avut şi ghinion din corner, apoi unul cadou”, spus Becali, conform digisport.ro.

FCSB va juca cu LASK Linz în play-off-ul Europa League, după ce a fost eliminată de Sparta Praga în turul trei preliminar din Champions League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed