S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Ce a făcut tricolorul în meciul de Champions League. Verdictul specialiştilor

Echipa la care s-a transferat Florinel Coman s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei. Internaționalul român a jucat până în minutul 90+6 al meciului câștigat de Al Gharafa, cu 1-0, împotriva celor de la Al Ahli Dubai.

Fostul jucător de la FCSB, Florinel Coman, are motive de bucurie. Al Gharafa s-a impus cu 1-0 în ultimul tur preliminar al competiţiei și s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei.

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman!

După victoria noii sale echipe, Al Gharafa, Coman a primit o notă decentă în ultimul tur preliminar al competiţiei. Echipa pentru care evoluează , s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Al Ahli Dubai din Emiratele Arabe Unite. Calificați în grupele Ligii Campionilor Asiei, qatarezii vor evolua împotriva unor echipe precum Al Nassr sau Al Hilal.

Singurul gol al partidei a fost marcat de tunisianul Ferjani Sassi, în minutul 50. Al Gharafa putea conduce încă din primele minute ale meciului, dar golul lui Joselu, a fost anulat de VAR din cauza unei poziţii de offside.

Coman, o altă achiziţie nouă a arabilor, a fost schimbat în minutul 90+6 al meciului pe care Al Gharafa l-a disputat pe teren propriu. Acesta este al doilea meci oficial pentru internaţionalul român la noua sa echipă. Debutul său a fost în prima etapă a campionatului cu Al Khor, scor 0-0.

Pe sofascore.com, Coman a primit nota 6.8 pentru prestaţia din meciul cu Al Ahli Dubai.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed