Vestea momentului pentru Dan Petrescu! Decizia de ultimă oră a lui Neluţu Varga. Jucătorul care vine la CFR Cluj direct titular

Vestea momentului pentru Dan Petrescu! Decizia de ultimă oră a lui Neluţu Varga. Jucătorul care vine la CFR Cluj direct titular. Formaţia din Gruia l-a vândut pe Răzvan Savala Udinese, formație din Serie A.

Dan Petrescu primeşte însă o veste bună. Mihai Popa, portarul român al celor de la Torino, este alesul formației din Gruia pentru înlocuirea lui Sava.

Vestea momentului pentru Dan Petrescu!

Mihai Popa a ajuns în Serie A la începutul sezonului 2023/2024 la Torino. Nu a prins niciun meci pentru formația din Italia, lucru remarcat și de jurnaliștii din Italia, care au anunțat că agenții românului au ajuns la un acord cu CFR Cluj, conform tuttomercatoweb.com.

Sursa citată spune că Răzvan Sava va semna un contract pe patru ani cu Udinese. Mai mult, bonusurile pe care le vor încasa ardelenii în urma acestui transfer ar fi de 1,5 milioane de euro și nu de doar un milion de euro.

Mihai Popa ar urma să joace pentru CFR Cluj sub formă de împrumut, dar ”feroviarii” vor avea drept de cumpărare. ”În weekend agenții lui Mihai Popa, sosit vara trecută, dar care nu a jucat niciun meci oficial la Torino, au ajuns la o înțelegere cu CFR Cluj, care este gata să-l aducă înapoi în țara natală sub formă împrumut cu drept de cumpărare.

Românii se concentrează așadar pe Popa pentru a-l înlocui pe Razvan Sava, înțeles cu Udinese pentru 2,5 milioane de euro plus 1,5 milioane de euro sub formă de bonusuri. Sava va semna un contract pe patru ani”, spun italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed