Anunţ crucial pentru Dan Petrescu! Totul s-a aflat înaintea meciului. CFR Cluj îşi joacă viitorul

Anunţ crucial pentru Dan Petrescu! Totul s-a aflat înaintea meciului. CFR Cluj îşi joacă viitorul în cupele europene, în acest sezon. Echipa din Gruia este foarte aproape de play-off-ul de Conference League.

Dan Petrescu se află înaintea unui meci decisiv. CFR Cluj este obligată să meargă în grupele Conference League.

Anunţ crucial pentru Dan Petrescu!

Cu două zile înaintea meciului, Dan Petrescu a aflat. Au fost făcute publice brigăzile care vor conduce disputele celor de la CFR Cluj şi Corvinul, din turul 3 preliminar al Conference League.

Partidele echipelor Corvinul Hunedoara şi CFR Cluj, din manşa secundă a turului trei preliminar al Conference League, vor fi conduse de arbitri din Turcia şi Ungaria.

Meciul Astana – Corvinul are loc, miercuri, de la ora 17.00, şi va fi arbitrat de turcul Atilla Karaoglan. În tur, Astana s-a impus, scor 2-1. La Cluj, joi, de la ora 20.00, CFR întâlneşte echipa israeliană Maccabi Petah Tikva. Meciul va fi arbitrat de ungurul Tamas Bognar. În tur, clujenii s-au impus cu scorul de 1-0.

După ce a revenit la CFR Cluj, Dan Petrescu a primit ordin. Este obligat să califice echipa din Gruia în grupele Conference League. Dar asta nu e tot. Patronul Neluţu Varga i-a transmis că trebuie să se impună şi în Superliga. De două ediţii de campionat, echipa din Gruia are titlul interzis.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed