David Popovici, imagini virale din vacanță. Ce destinație a ales campionul olimpic. Iubita l-a dat de gol / Foto

David Popovici, imagini virale. După Jocurile Olimpice de la Paris, sportivul și-a luat o binemeritată vacanță. Chiar dacă nu este foarte activ pe paginile de socializare, Popovici a postat două fotografii.

Iubita sa, Taisia Nițuleasa, l-a dat de gol și le-a arătat internauților cum își petrece timpul liber. Și după cum se vede nu poate să stea departe de apă.

David Popovici, imagini virale din vacanță

David Popovici se relaxează în vacanță după ce a câștigat două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, aur la 200 metri liber și bronz la 100 metri liber. 

Chiar și în timpul liber nu se poate abține să înoate. A fost dat de gol chiar de Taisia, iubita sa. Aceasta a avut postat și un mesaj amuzant alături de o fotografie cu campionul olimpic.

”Nu s-a săturat”, a scris iubita campionului lângă imaginea în care Popovici se distrează în piscină.

Sportivul a postat și el două fotografii. Le-a arătat fanilor locul unde a ales să-și petreacă vacanța, dar și cum s-a distrat.

Ce spunea campionul olimpic despre iubita sa

David Popovici și Taisia s-au cunoscut la liceul George Coșbuc și formează un cuplu de ceva vreme. Înotătorul declara în podcastul ”Starea Naţiei”, că tânăra l-a înțeles de la început și l-a susținut mereu.

”Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat.

Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!”, a spus David Popovici în podcastul Starea Naţiei, în urmă cu ceva timp.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed