Se rupe Ghencea! Anunţul de ultimă oră al celor de la FCSB. Băieţii lui Elias Charalambous vor avea parte de un stadion plin

FCSB și Sparta Praga se vor duela, în această seară, de la ora 21.30, în cadrul manșei secunde a turului trei preliminar UEFA Champions League, pe arena din Ghencea!

Dacă elevii lui Elias Charalambous vor trece de campioana Cehiei, aceștia se vor califica în play-off-ul celei mai titrate competiții europene. Următoarea rivală pentru FCSB ar putea fi chiar gruparea antrenată de către Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, dacă grecii se vor impune în returul cu Malmo.

Anunţul de ultimă oră al celor de la FCSB!

FCSB a anunțat sold-out la bilete!

”Biletele puse în vânzare pentru partida cu AC Sparta Praga, din turul 3 al UEFA Champions League au fost vândute în totalitate!
Vă mulțumim pentru extraordinarul interes acordat acestui meci. Vă reamintim că porțile stadionului se vor deschide la ora 19:00. Astfel, vă rugăm încă o dată să vă prezentați la stadion din timp. Pentru a evita aglomerația la porțile de acces!

Vă așteptăm alături de noi!”, au scris cei de la FCSB, pe rețelele de socializare.

Stadionul din Ghencea dispune de o capacitate de 31.000 de locuri.

Partida dintre FCSB și Sparta Praga poate doborî recordul stabilit, până în prezent, de către roș-albaștrii, în ceea ce prevede prezența suporterilor la stadion. Cea mai mare audiență s-a înregistrat în sezonul 2023/2024 de Superliga, atunci când nu mai puțin de 28.519 spectatori s-au prezentat la stadion pentru a urmări partida dintre gruparea din Capitală și CFR Cluj, scor final 1-0.

Echipa de start pregătită de FCSB pentru returul cu Sparta Praga:

Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut – Ștefănescu, Olaru, Băluță – Miculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed