Decizie incredibilă a lui Cristi Borcea! Fostul şef al lui Dinamo a oferit imaginea momentului. Nici Valentina Pelinel nu a lipsit / Foto

Decizie incredibilă a lui Cristi Borcea! Fostul şef al lui Dinamo a oferit imaginea momentului. Nici Valentina Pelinel nu a lipsit. Milionarul a organizat o reuniune de familie la care au participat toţi cei 9 copiii ai săi.

Cristi Borcea dovedeşte că este un familist convins. Tocmai s-a afişat alături de toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei.

Decizie incredibilă a lui Cristi Borcea!

Cristi Borcea i-a avut alături pe toţi cei 9 copii. Valentina Pelinel a postat imaginea pe Instagram, iar poza s-a viralizat imediat. Fostul şef al lui Dinamo a ieşit la restaurant cu  toţi cei 9 moştenitori pe care îi are. Alături de el a fost şi Valentina Pelinel, cea de-a treia soţie a lui.

Imaginea a fost postată de Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram. „O mare familie, suntem binecuvântaţi„, a transmis fostul fotomodel. Fanii blondei au reacţionat imediat. „Bogăție!„, a fost unul dintre comentariile primite de soţia lui Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii. Este vorba despre Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo îi are pe Patrick şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu. În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Mai mult, averea lui este estimată la peste 80 de milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed