Nadia Comăneci, în stare de şoc! Tragedie cumplită în familia fostei gimnaste. A plecat în lumea celor drepţi

Socrul Nadiei Comăneci s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani! Cea mai titrată gimnastă din România traversează momente cumplite. Se află în stare de şoc, după ce a primit cumplita veste.

Harold Conner a fost extrem de apropiat de Nadia Comăneci, fosta gimnastă împărtășind, adesea, diverse momente alături de bărbat, pe rețelele de socializare. Acum trei ani, cei doi s-au fotografiat cu prilejul aniversării de 90 de ani a acestuia.

Nadia Comăneci, în stare de şoc!

Fosta sportivă a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

„Odihnește-te în pace, Harold Conner! Ai fost un bărbat minunat și iubitor. Te iubim!”, a fost mesajul transmis de Nadia Comăneci.

Harold Conner a fost tatăl lui Bart, soțul Nadiei. Cei doi s-au căsătorit în anul 1996, Bart fiind la rândul său campion olimpic la gimnastică în SUA.

Nadia l-a cunoscut pe acesta cu mult timp înainte de a se căsători, mai precis în anul 1976, în cadrul unui concurs de gimnastică, la New York. Cei doi au împreună un fiu, Dylan Paul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

Cine a fost Harold Conner

Harold Conner, originar din Webb City, Missouri, a studiat la Joplin Junior College, urmând apoi cursurile de licență la Universitatea din Kansas. Mai târziu a obținut diploma de master la Universitatea din Oklahoma.

A lucrat în domeniul ingineriei structurale pentru American Aviation, în California, apoi a acceptat un post la Portland Cement Association în Chicago. Acolo a petrecut 22 de ani în cercetare, management și tehnologia informației.

În 1980, Harold s-a reîntors la Universitatea din Oklahoma pentru a preda știința construcțiilor în cadrul Colegiului de Arhitectură. În 1983 a devenit directorul colegiului. S-a pensionat în anul 1996.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed