Cehii nu se așteptau la așa ceva! Ce au putut să spună la sosirea în România. Urmează duelul crucial cu FCSB, pentru play-off-ul Champions League

Jurnaliștii cehi au analizat partida decisivă pentru play-off-ul Champions League. Aceștia au anunțat ce i-a deranjat pe jucătorii lui Lars Friis. Nu au putut să nu observe și că meciul se joacă pe terenul rivalei CSA Steaua.

FCSB – Sparta Praga se joacă marți, de la 21:30, pe Stadionul Steaua, în manșa a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV. Câștigătoarea va întâlni în play-off învingătoarea dintre Malmo și PAOK Salonic.

 Ce au observat cehii înaintea duelul cu FCSB pentru play-off-ul Champions League

Jurnaliștii cehi au fost nemulțumiți de ceea ce au găsit la București. Aceștia au subliniat că suprafața de joc nu este una ideală. De asemenea, au observat că jucătorii de la Sparta Praga par foarte încrezători în șansele lor. În tur, scorul a fost 1-1.

”Direct din BUCUREȘTI – Căldură infernală și gazon pregătit mai puțin decât ideal. Sparta a sosit în Bucureștiul fierbinte cu multă dispoziție. Nu a arătat nici un pic de nervozitate înaintea manșei secunde cruciale de marți din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Revenirea căpitanului Filip Panak (28 de ani), care a finalizat cu zâmbetul pe buze antrenamentul premergător meciului în netradiționala casă a FCSB-ului. Este un pic surprinzător! Foarte probabil cel mai important meci al sezonului al FCSB-ului (care, de altfel, este valabil și pentru Sparta ), se va juca pe stadionul de casă al celui mai mare rival al său.

Stadionul Steaua este un stadion temporar pentru cel mai cunoscut club românesc, întrucât pe Arena Națională va avea loc concertul lui Ed Sheeran”, a notat publicația Flashscore Cehia,

”Sparta nu are o sarcină ușoară”

 ”Sparta nu are o sarcină ușoară. Formația din Praga a ajuns pe terenul fierbinte al FCSB-ului din meciul de pe teren propriu cu un egal, 1-1, iar prestația campioanei Cehiei nu a fost chiar așa cum și-a imaginat antrenorul Lars Friis”, au titrat cei de la In Fotbal CZ.

 ”București. În urmă cu opt ani, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Sparta a remizat, mai întâi, 1-1, acasă, cu FCSB. Apoi a pierdut, 0:2, pe terenul ei și a fost eliminată. Tot marțea trecută, duelul a început în aceeași fază de calificare a competiției milionarului cu un rezultat de 1:1. Cu toate acestea, antrenorul de la Praga, Lars Friis, nu vrea ca istoria să se repete. Este gata să o schimbe. La conferința de presă dinaintea revanșei de marți, el a mai dezvăluit că al său căpitan, Filip Panak, este gata să joace din nou”, a spus Cezke Novoiny.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed