Vestea momentului despre Horațiu Moldovan! Ce se va întâmpla cu tricolorul încă din prima etapă. Mircea Lucescu trebuie să ştie

A venit și momentul lui Horațiu Moldovan! Portarul are șansa de a fi titular, în sfârșit, într-un meci oficial ce ar urma să fie disputat de către Atletico Madrid. Românul a fost transferat în La Liga în ianuarie.

Horațiu Moldovan este anunțat titular în prima etapă din campionatul spaniol, unde Atletico va juca în deplasare, acasă la Villareal, pe data de 19 august, de la ora 22.30.

Vestea momentului despre Horațiu Moldovan!

Deportes Cuatro anunță accidentarea lui Jan Oblak, iar șansele ca portarul să se recupereze la timp pentru debutul în noul sezon, sunt extrem de mici.

Deși probleme medicale ale sloveanului s-ar putea ameliora, Diego Simeone, antrenorul ibericilor, nu dorește să riște și să-l expună pe Oblak la o posibilă accidentare și mai gravă.

În contextul în care internaționalul român dorește să se despartă de clubul ce activează în La Liga, spaniolii anunță un fel de acord cu Moldovan.

Pentru a putea rezilia contractul cu portarul, Atletico Madrid solicită suma de 2.5 milioane de euro. L-a cumpărat de la Rapid contra sumei de 800.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed