Andrea Compagno are China la picioare! Dezvăluiri de senzaţie despre fostul atacant de la FCSB. Gigi Becali are de ce să-l regrete

Andrea Compagno are China la picioare! Dezvăluiri de senzaţie despre fostul atacant de la FCSB. Gigi Becali are de ce să-l regrete. Deşi marca pe bandă rulantă la echipa campioană, atacantul italian a fost cedat în China.

Andrea Compagno are un randament foarte bun şi la noua sa echipă, Tianjin Jinmen Tiger. Face. Are unul dintre cele mai bune sezoane din carieră şi poate da marea lovitură.

Andrea Compagno are China la picioare!

Andrea Compagno a fost vândut doar cu 120.000 de euro. După ce a ajuns în China, s-a descătuşat. Are 16 goluri în 19 meciuri din campionat. A marcat şase goluri în ultimele cinci meciuri şi tocmai a aflat că ar putea să îşi îndeplinească marele vis. Sunt şanse tot mai mari să fie convocat la naţionala Italiei.

Luciano Spalletti îl urmăreşte cu atenţie pe Compagno. A remarcat că fostul atacant al campioanei României înscrie pe bandă rulantă. „După sezoanele excelente din România, se descurcă foarte bine acum și în campionatul Chinei. Având în vedere problemele de la EURO 2024 și accidentarea lui Scamacca, Andrea Compagno poate fi luat în calcul de fostul antrenor al lui Napoli.

Nu va fi o operațiune simplă pentru că din punct de vedere istoric cei care joacă în afara Europei sunt mai puțin luați în considerare decât cei din campionatele de top. Compagno a fost aproape să fie convocat în martie 2023 de Mancini”, a transmis tuttomercatoweb.com.

Compagno este cotat, în prezent, la 3 milioane de euro. În urmă cu doi ani era transferat de FCSB de la FCU Craiova pentru 1.500.000 de euro. La noua echipă, atacantul italian  primeşte 850.000 de euro pe sezon. În cele două sezoane pe care le va petrece în China, Andrea Compagno va înca 1,7 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed