Bernadette Szocs a anunțat ce vrea să facă după eșecul de la Paris: ‘Îmi pare rău’ + Reacție controversată despre demisia antrenorului Filimon / Foto

Bernadette Szocs a anunțat ce vrea să facă după eșecul de la Paris. Sportiva nu a avut o evoluție bună la Jocurile Olimpice și și-a ratat obiectivul, o medalie. A încheiat pe locul 9 la simplu și echipe și pe 5 la dublu mixt.

Berni a dezvăluit ce planuri are și spune că nu va rata Jocurile Olimpice de la Los Angeles. De asemenea, a vorbit și despre demisia antrenorului Viorel Filimon.

Bernadette Szocs a decis ce vrea să facă după eșecul de la Paris

Bernadette Szocs visa să câștige o medalie olimpică, dar nu a reușit să-și atingă obiectivul. La simplu a terminat doar pe locul 9. Românii nu s-au descurcat maai bine nici în proba de dublu mixt, sau la echipe.

Berni spune că a fost una dintre cele mai slabe competiții pentru ea, dar acum vrea să se focuseze pe viitor. 

„E un moment foarte trist pentru mine, pentru că nu mi s-a îndeplinit visul cel mare. Dar știți cum este, trebuie să întorc pagina și să mă gândesc la viitor. Nu vreau să mă mai gândesc la ce a fost, vreau să mă focusez doar la viitor și la ce am de corectat. Dar ca oricare alt sportiv se întâmplă să ai un turneu mai puțin bun”, a declarat Bernadette Szocs pentru Fanatik.

Sportiva vrea să participe la Jocurile Olimpice de la Los Angeles unde speră că va lua o medalie.

„O să tratez Jocurile Olimpice ca pe orice altă competiție. O să mă focusez doar la ce am de făcut”, a mai spus Berni.

Reacție controversată despre demisia antrenorului Viorel Filimon

După eliminarea echipei României de la Jocurile Olimpice de la Paris, antrenorul Viorel Filimon și-a anunțat demisia. Berni a evitat să discute despre acest subiect, dar răspunsul ei lasă loc la interpretări.

„Nu vreau să comentez și vreau să mă abțin de la declarații. Nu mă interesează ce a fost, mă focusez pe viitor”, a mai spus sportiva pentru sursa mai sus citată.

Pentru mine a fost ultima competiţie ca antrenor. Dacă federaţia vrea să rămân să mai ajute, bine, dar îmi ajunge. Sper ca antrenorii care vor veni să facă mai mult decât am făcut eu. Prea repede am dat cu piciorul sansei pe care am avut-o acum, la această ediţie. Am mers pe ideea că Bernie poate să scoată două meciuri şi că ori dublu, ori Samara, va scoate meciul. Am încercat să facem tot posibilul. Îmi asum formația. Sunt multe de spus, dar mă abțin. Jucătorii știu mai bine când să tragă concluzii. Îmi pare rău. Din punctul meu de vedere am încercat să fac orice. Zic eu că nu puteam să facem mai mult, decât ca fetele să joace”, declara Viorel Filimon după eliminarea echipei României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed