Atac devastator la adresa lui Radu Drăgușin! Englezii l-au pus la zid pe tricolor. Ce i-au reproşat

Radu Drăgușin a fost titular în cadrul amicalului disputat de către Tottenham, în fața celor de la Bayern Munchen, 2-3! Fundașul român a înregistrat o evoluție sub media echipei, iar englezii nu l-au menajat deloc.

Presa de peste hotare consideră că internaționalul român s-a chinuit să atingă un nivel decent, în cadrul partidelor de pregătire ale verii, iar șansele ca Ange Postacoglou să-i mai ofere titularizarea curând, scad considerabil. Radu Drăgușin nu a reușit să se impună, până În prezent, în primul 11 al londonezilor.

Atac devastator la adresa lui Radu Drăgușin!

„Drăgușin a câștigat doar 33 % din duelurile purtate la sol. S-a chinuit în tentativa de a face față atacurilor lui Bayern. A comis două faulturi și a luat un cartonaș galben până la pauză, când a fost înlocuit cu Romero. Nu este o surpriză, în condițiile în care sezonul trecut n-a reușit să-și câștige locul în primul 11, bifând doar 4 titularizări și 5 apariții din postura de rezervă. În vreme ce și-a demonstrat abilitățile ofensive, fundașul central a lăsat de dorit în apărare.

Drăgușin se clasează în coadă la tacklinguri, cu 7 %, și la șuturi blocate, cu 15 %. Postecoglou va căuta fundași care își pun corpul în joc pentru Tottenham, chiar și într-un meci amical!”, au scris englezii, relatează Sport pe surse.

Cu Radu Drăgușin pe teren, Tottenham a încasat trei goluri din partea celor de la Bayern Munchen. Internaționalul român a fost înlocuit la startul reprizei secunde.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed