Alexandru Chipciu s-a dezlănţuit! Anunţ clar după egalul cu Petrolul: ‘Am făcut o eroare la ultima fază’ + Avertisment pentru cei de la FCSB

Alexandru Chipciu s-a dezlănţuit! Anunţ clar după egalul cu Petrolul. U Cluj a trecut peste euforia de după victoria cu CFR Cluj. A reuşit doar un egal, scor 0-0, la Ploieşti. Vedeta şepcilor roşii a reacţionat imediat.

Alexandru Chipciu spune că rezultatul de 0-0 este echitabil pentru ambele echipe. A Acuzat însă gazonul prost de la Ploieşti.

Alexandru Chipciu s-a dezlănţuit!

„0-0, un meci disputat. Şi noi şi ei momente bune. A fost un rezultat echitabil. Fiecare meci e diferit ca desfăşurare. Al stil de joc. Prima repriză cam greoaie, terenul a fost uscat şi prost. Repriza a doua am avut o prestaţie mai bună”, a spus Alexandru Chipciu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Alexandru Chipciu vrea în play-off cu U Cluj. Nu a uitat-o însă pe FCSB. Le ţine pumnii foştilor colegi în meciul cu Sparta Praga. „Şi anul trecut am fost la un minut de play-off. În fotbal ca şi în viaţă nu ai certitudini. Suntem mai competititivi ca lot. Lucrurile sunt bune şi suntem pe un drum bun. Am avut şi momente când nu am fost cum trebuie. Am făcut o eroare ca echipă la ultima fază. Când eşti sus şi lumea vrea mai mult trebuie să faci mai multe lucruri. 

Două echipe de nivel apropriat. Mă aşteptam ca Sparta Praga să fie mai puternică, dar România în Europa încă e bună. Sparta Praga dă salarii mari în comparaţie cu FCSB. Sper să se califice toate echipele”, a mai spus Chipciu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed