Dan Petrescu dă lovitura verii! Jucătorul care vine, de urgenţă la CFR Cluj. Va fi direct titular

Echipa antrenată de Dan Petrescu dă lovitura verii pe piața transferurilor. Jucătorul care va semna cu CFR Cluj va prinde direct postul de titular la formația ardelenilor. Mutarea urmează să fie oficializată.

După ce l-au adus pe Louis Munteanu la CFR Cluj, oficialii clubului pregătesc un nou transfer. Este vorba despre Mihai Popa, portarul care îi va lua locul lui Răzvan Sava, dacă acesta va pleca la Udinesse. Dan Petrescu poate răsufla ușurat.

Dan Petrescu dă lovitura verii!

Dan Petrescu are soluţii dacă goalkeeper-ul Răzvan Sava va pleca la Udinese. Mihai Popa portarul crescut la Academia lui Gică Hagi, revine în Liga 1. Nu s-a adaptat la Torino şi vine să apere buturile grupării din Gruia.

Potrivit fanatik.ro, Popa a semnat deja cu CFR Cluj şi urmează să fie prezentat oficial, după ce actualul portar al ardelenilor va ajunge la Udinese. Returul cu Maccabi Petah Tikva ar fi ultimul meci al lui Sava în tricoul CFR-ului.

Mihai Popa are nouă selecţii pentru naţionala de tineret a României și este cotat la 800.000 de euro. Transferul în Serie A nu a fost deloc benefic pentru el. Internașionalul român nu a mai jucat un meci oficial jucat de un an şi două luni.

Portarii pe care îi mai are la dispoziţie Petrescu, sunt Alberto Cimpoeșu (18 ani), Rareș Gal (23 ani), Otto Hindrich (21 ani) și Mihai Răcășan (17 ani).

„Fiind un meci foarte important este riscant să vorbim de plecarea unui jucător atâta timp cât are șanse mari să evolueze în partida următoare, o partidă din care noi trebuie să ne calificăm.

N-aș vrea să mă lansez în acest subiect. Da, avem variantă pregătită”, a spus Cristi Balaj pentru sursa citată mai sus. Portarul echipei din Gruia ar urma să fie transferat pentru o sumă între trei şi patru milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed