Ce se întâmplă cu Sorana Cîrstea! Anunţul venit direct de la WTA. Jaqueline Cristian și Ana Bogdan și-au pierdut pozițiile

Sorana Cîrstea a anunța că nu va mai juca în acest an, după ce a fost nevoită să se opereze. Așa cum era de așteptat, începe să coboare în clasamentul WTA, dar este în continuare cel mai bine clasată româncă.

Jaqueline Cristian și Ana Bogdan au coborât și ele în clasamentul mondial.

Sorana Cîrstea începe să coboare în WTA

Sorana Cîrstea, care a anunţat că nu va mai evolua în acest an după o intervenţie chirurgicală la picior, este în continuare jucătoarea de tenis din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Aceasta a coborât două locuri şi se află pe 41, cu 1.442 puncte.

A doua româncă este Jaqueline Cristian. Aceasta a coborât de pe locul 66 pe 70, cu 919 puncte. Ana Bogdan a coborât și ea un loc şi este pe poziţia 103, cu 715 puncte.

Anca Todoni a coborât două locuri şi este pe 117, cu 636 puncte, în timp ce Gabriela Ruse a urcat 18 locuri şi se află pe 124, cu 589 puncte. Irina Begu a urcat nouă locuri şi este pe 134, cu 554 puncte.

În Top 200 se mai află Miriam Bulgaru, pe locul 191, cu 381 puncte.

Lider incontestabil este în continuare poloneza Iga Swiatek, cu 10.655 de puncte. Pe locul doi este sportiva americană Coco Gauff, cu 7.633 puncte, iar pe trei este belarusa Arina Sabalenka, cu 7.366 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed