Elias Charalambous avertizează! Ce probleme are FCSB înaintea meciului decisiv cu Sparta Praga. Campioana îşi joacă viitorul în Champions League

Elias Charalambous a prefațat meciul cu Sparta Praga din turul trei preliminar de Champions League. În tur a fost 1-1, iar cipriotul este optimist înaintea partidei din Ghencea.

FCSB și Sparta Praga se întâlnesc marți, de la ora 21:30. Miza este uriașă: calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. 

Elias Charalambous, liniștit înaintea meciului decisiv

Elias Charalambous pare destul de liniștit înaintea meciului decisiv cu Sparta Praga, din turul trei preliminar de Champions League. Cipriotul spune că mai sunt unele lucruri de reglat, dar are încredere că echipa sa va obține calificarea.

„Suntem pregătiți pentru orice scenariu. Știm că va fi o partidă grea, am analizata adversarul și suntem pregătiți pentru orice. Nu știi niciodată cum va decurge jocul, un moment poate schimba totul, însă cred că suntem pregătiți pentru orice situație.

Sunt fericit că am majoritatea jucătorilor disponibili. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, din păcate. Nu poți schimba multe în decurs de o săptămână. Vom încerca doar să corectăm unele detalii. O să dăm totul, sper că vom face totul corect pentru a ne califica în următorul tur preliminar.

Este frumos să visăm la astfel de situații, la imnul Champions League. Cine nu și-ar dori să trăiască astfel de momente? Nu le poți cumpăra, doar câștiga prin performanțe. M-aș bucura enorm pentru acești băieți. Sunt momente pe care nu le poți uita, sper să le putem trăi împreună”, a transmis Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare partidei cu cehii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed