Vedeta lui Elias Charalambous a spus clar! Ştie cum o poate învinge FCSB pe Sparta Praga. Campioana, la un pas de o performanţă istorică

FCSB va disputa manșa secundă din turul trei preliminat al UEFA Champions League, contra celor de la Sparta Praga, marți seară, de la ora 21.30!

Cele două formații au înregistrat o remiză, 1-1, în cadrul partidei tur. Elevii lui Elias Charalambous așteaptă încrezători vizita campioanei din Cehia. Mihai Lixandru este sigur că FCSB se poate califica în play-off-ul competiției.

Ştie cum o poate învinge FCSB pe Sparta Praga!

Roș-albaștrii și-au înaintat pronosticurile în cadrul unei conferințe de presă premergătoare partidei.

Lixandru, mijlocașul lui Elias Charalambous, speră ca o potențială victorie să le aducă bucurie suporterilor. Fericirea fanilor din Capitală va fi cea mai mare miză a duelului de marți seară.

„Orice mic detaliu va conta. Sunt sigur că ei vor pregăti meciul mult mai bine și vor fi mult mai pregătiți decât în tur. Ne-au luat pulsul, știm că i-am surprins puțin. Fazele fixe vor fi foarte importante, ei marchează mult din momentele statice. Știm lucrul ăsta, i-am analizat, sperăm mâine să îi blocăm din acest punct de vedere. Sunt o echipă complexă, valoroasă, trebuie să fim atenți la cele mai mici detalii.

Nu ne-am pregătit încă pentru loviturile de departajare, este posibil astăzi să facem asta. Este un meci extrem de important atât pentru noi, cât și pentru suporteri. Avem o organizare defensivă foarte bună. Primim goluri destul de greu. Mâine, vom încerca să nu primim, doar să marcăm.

Ne bucurăm și că Dawa are dreptul de a juca, însă oricine ar fi putut intra, fără se simtă vreo diferență.

L-am întrebat pe Chiricheș și am înțeles că se cântă imnul în play-off, ar fi un vis pentru mine. Acum doi-trei ani, nici nu visam să fiu aici, eram la Mioveni sau Mediaș, unde situațiile erau grele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce trăiesc!”, a transmis Mihai Lixandru, în cadrul conferinței de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed