Dan Petrescu, apărat! Şefii de la CFR Cluj iau poziţie. Acuzaţii dure la adresa arbitrului

Dan Petrescu a izbucnit de nervi în momentul în care Unirea Slobozia a reușit să înscrie în partida oficială contra celor de la CFR Cluj, scor finalizat 0-3!

Chiar dacă golul rivalei ardelenilor a fost anulat pe motiv de offside, Dan Petrescu nu s-a putut controla și a fost eliminat de către centralul Andrei Chivulete. Cristi Balaj a dezbătut momentul cu pricina, când tehnicianul a fost trimis de urgență în tribune.

Dan Petrescu, apărat. Șefii de la CFR Cluj iau poziție!

Cristi Balaj a dezvăluit ce mesaj i-ar fi transmis Dan Petrescu arbitrului, la scurt timp înainte de a fi eliminat.

După ce golul Sloboziei a fost anulat, antrenorul CFR-ului i-ar fi transmis centralului următorul mesaj: „S-a făcut dreptate!”.

Președintele ardelenilor cataloghează gestul fluierașului ca fiind unui extremist, având în vedere că Dan Petrescu este recunoscut pentru atitudinea sa acidă. Chivulete ar fi putut trece cu vederea evenimentul.

„Am urmărit faultul. Am cerut reluările și consider că trebuia să intervină. Dacă a fost o fază interpretabilă pentru arbitri, trebuie să ia în considerare că un antrenor are trăirile lui. Primul cartonaș galben a fost acordat corect. Am văzut ce gesturi avea.

După ce a fost avertizat, când golul a fost anulat pe motiv de offside nu au ajuns să treacă. La urmărirea fazei, dacă a fost sau nu fault premergător golului. S-a analizat doar offside-ul. A fost suficient pentru anularea golului.

Am înțeles că Dan Petrescu s-a dus la el și i-a spus că s-a făcut dreptate, pentru că a fost offside. Dacă arbitrul de rezervă are această sensibilitate. Nu acceptă asemenea trăiri și a considerat că trebuie să fie eliminat înseamnă că nu are ce să caute la fotbal. Este mult sub nivelul de înțelegere al unor asemenea manifestări.

Am discutat cu el acest subiect, este important că a conștientizat că uneori depășește anumite limite și obligă arbitri să ia măsuri. A acceptat faptul că în alte partide trebuia să fie eliminat, a recunoscut acest lucru!”, a declarat, conform fanatik.ro, Cristi Balaj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed