Ana Bogdan, apariție fabuloasă după Jocurile Olimpice 2024. Cum își petrece timpul jucătoarea de tenis + Dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut / Foto

Ana Bogdan, apariție fabuloasă după Jocurile Olimpice 2024. Jucătoarea de tenis și-a petrecut timpul la Monte Carlo, refăcându-se după ce a fost eliminată din competiția de la Paris.

Jucătoarea de tenis din Sinaia a postat mai multe fotografii, dar și mesaje pentru fanii săi, în care a vorbit despre starea sa de sănătate.

Ana Bogdan, apariție fabuloasă după Jocurile Olimpice 2024

Ana Bogdan a fost eliminată de la Jocurile Olimpice chiar din pimul tur. Apoi a ales să petreacă un timp la Monte Carlo. S-a răsfățat pe plajă, dar nu a uitat nici de antrenamente.

Jucătoarea de tenis a postat mai multe imagini incendiare apreciate imediat de internauți. 

Ana Bogdan a început anul în forță, apoi a început să piardă meci după meci, astfel a ajuns la 11 victorii și 18 înfrângeri. Pe 30 mai a câștigat ultimul meci. Se pare că a avut unele probleme de sănătate, așa cu reiese din mesajul postat pe Instagram, alături de imagini de la antrenament.

„După luni de luptă fizic și psihic, astăzi a fost o victorie uriașă pentru mine. Să pot să merg, să alerg și să mă joc fără nici un fel de durere în corpul meu este o adevărată binecuvântare.
Vă mulțumesc băieți pentru munca pe care o facem împreună. Dar cel mai important pentru că mi-ați stat alături când erau doar nori întunecați pe cer.
Acum soarele începe să strălucească din nou. Așa că să continuăm să lucrăm, să construim și să ne îmbunătățim”, a scris jucătoarea de tenis.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed