Andrea Compagno face senzație în China. Marchează goluri pe bandă rulantă. Italianul are cifre impresionante

Andrea Compagno face senzație în China. Italianul a reușit o dublă în ultimul meci jucat de echipa sa, Tianjin Tiger, în etapa cu numărul 22.

Fostul atacant de la FCSB are 16 goluri marcate în campionatul din China, și este pe locul 4 în clasamentul golgheterilor. Primul loc este ocupat de Wu Lei, cu 28 de reușite.

Andrea Compagno face senzație în China

Andrea Compagno s-a integrat perfect la Tianjin Tiger. În ultimul meci jucat de echipa sa cu Zhejiang Professional, italianul a făcut spectacol. A deschis scorul în minutul 27, din lovitură de la 11 metri, pentru ca 12 minute mai târziu să puncteze, din nou. 

Echipa italianului s-a impus la final, scor 3-2, și este pe locul 8 în campionatul din China. De asemenea, Andrea Compagno a ajuns pe locul 4 în clasamentul golgheterilor.

Italianul a fost vândut de FCSB în iarna acestui an pentru 120.000 de euro, după ce Gigi Becali nu l-a mai dorit.

”Dacă nu-mi mergea bine pe teren sau dacă patronul mă distrugea pe la TV, eu eram afectat ca persoană. Poate că e un defect în viața mea. Dar cumva asta m-a și împins să devin mereu mai bun. Dacă nu puneam suflet, iar după antrenamente mă gândeam la altele. Poate nu ajungeam din Liga 4 sau din San Marino în grupele Conference League.

Vorbesc mulți frumos despre mine, mai puțin patronul și încă o persoană (n.r.: Mihai Stoica). 

(n.r: dacă e bucuros că a luat decizia de a pleca în China) Sigur! Cea mai bună variantă! Mai ales ținând cont de ce situație aveam eu la FCSB în ultimele luni… Din toate punctele de vedere a fost o decizie bună, uman și sportiv”, spunea Andrea Compagno pentru golazo.ro.

Atacantul are o cotă de 3 milioane de euro, potrivit celor de la Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed