Mircea Lucescu are de ce să fie mulţumit! Jucătorul pe care se poate baza în Liga Naţiunilor. Joacă perfect la echipa de club

Virgil Ghiță a fost nominalizat dreptul omul partidei Cracovia – Korona Kielce (2-0), după ce a reușit să își treacă în cont un gol și o pasă decisivă! Fundașul are extrem de multe șanse de a deveni titular la prima reprezentativă a lui Mircea Lucescu.

Stoperul a mai purtat tricoul naționalei în trecut. Actualmente, Ghiță traversează un început de sezon excepțional, iar evoluțiile sale se poate să-i fi atras, deja, atenția noului selecționer al României, Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu are de ce să fie mulţumit!

Virgil Ghiță a intrat în cel de-al treilea sezon alături de gruparea poloneză. Fundașul a ajuns la Cracovia în anul 2022, după ce oficialii formației au achitat suma de 1,2 milioane de euro Farului Constanța, în schimbul serviciilor acestuia.

Mircea Lucescu plănuiește să reînnoiască lotul echipei naționale. Prin urmare, Andrei Burcă ar putea fi exclus din schemă, iar Bogdan Racovițan a suferit o accidentare care îl va ține departe de teren până la finalul sezonului.

În contextul dat, Ghiță beneficiază de o oportunitate majoră. S-ar putea impune cu ușurință printre tricolori, devenind titular la naționala României.

„În două zile nu se pot face schimbări. E normal să mizez pe același grup de jucători, dar cu siguranță voi aduce schimbări. Să selectezi o națională înseamnă să ai mai multe criterii: valoare, formă sportivă, legat de competiția în care joci.

Voi fi preocupat de evoluția jucătorilor tineri. Din primul lot de jucători pentru aceste două meciuri cu Kosovo și Lituania, cu siguranță că nu vor lipsi jucătorii tineri. Cei mai buni jucători din echipa de tineret vor face parte din lotul echipei mari!”, a explicat noul selecționer.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Ciprian Tătărușanu surprinde pe toată lumea! Care este echipa sa de suflet. Nu este vorba despre FCSB

Ciprian Tătărușanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare după ce și-a...

Bomba momentului în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău a dat lovitura. Jucătorul care tocmai a semnat cu U Cluj

Bomba momentului în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău a dat...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed