S-a aflat adevărul despre Denis Drăguş! Ce a făcut tricolorul la ultimul meci. Este scandal în Turcia

S-a aflat adevărul despre Denis Drăguş! Ce a făcut tricolorul la ultimul meci. Este scandal în Turcia. Turcii au făcut scandal după ultimul meci al noii echipe a tricolorului. Trabzonspor, cu jucătorul român titular, a remizat pe terenului celor de la Sivasspor, scor 0-0.

A fost debutul lui Denis Drăguş în prima ligă din Turcia, în tricoul lui Trabzonspor. Evoluase deja în 3 rânduri în preliminariile Europa League la echipa care l-a transferat în această vară, pentru care a și punctat o dată.

S-a aflat adevărul despre Denis Drăguş!

Denis Drăguş a jucat până în minutul 76, când a fost schimbat cu Tufan. Pentru prestația sa, Denis Drăguș a fost notat cu 7,0 de cei de la Sofascore. Portarul Ugurcan Cakir a primit cel mai mare calificativ, 8,1, iar Pedro (7,9) și Enis Bardhi (7,7) l-au urmat în această ierarhie.

Cei mai slabi jucători de la Trabzonspor au fost Okay Yokuslu și Stefan Savic, ambii notați cu 6,7. Drăguș a reușit ambele driblinguri încercate. A câștigat toate duelurile la sol cu fundașii adverși (4 din 4) și a fost faultat de două ori.

În schimb, nu a trimis niciun șut spre poarta adversă, a pierdut balonul în 7 situații și a reușit 10 dintre cele 14 pase încercate. Fanii lui Trabzonspor i-au cerut demisia antrenorului Abdullah Avci. ”Desigur că suporterii sunt critici. Am un mare respect pentru ei. Voi folosi aceste critici cu folos. Cu toate acestea, este important să avem limite, la urma urmei, acesta este un joc. Avem un mare respect pentru fanii noștri și când echipa se va definitiva, ei vor vedea adevăratul Trabzonspor”, a spus Avci, potrivit fanatik.com.tr.

Românul e așteptat să înceapă din nou din primul minut joi, în returul cu Rapid Viena din turul 3 preliminar Europa League. În prima manșă, austriecii s-au impus cu 1-0. 4 milioane de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș, conform Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed