Dan Petrescu face scandal! Cuvinte dure după ce a fost eliminat: ‘Vin şi stau pe capul meu’ + Avertisment pentru Louis Munteanu

Dan Petrescu face scandal! Cuvinte dure după ce a fost eliminat în meciul cu Unirea Slobozia. CFR Cluj s-a impus, la scor de neprezentare, dar antrenorul echipei din Gruia a fost un car de nervi.

Dan Petrescu s-a certat cu toată brigada. Nu i-a iertat nici de această dată pe fluieraşi. Spune că este vânat.

Dan Petrescu face scandal!

„Trei puncte mari pentru noi. Faţă de meciul din Europa am schimbat toţi jucătorii. Toţi şi-au făcut datoria. Toţi au jucat foarte bine. Am avut 6 ocazii şi 3 goluri. Sunt dezamăgit de eliminare. În România sunt mereu eliminat. N-am făcut nimic. Toţi antrenorii sunt agitaţi. Îmi pare rău, la meciul următor nu mai stau pe bancă. Au o atitudine, vin şi stau pe capul meu. Asta mă deranjează cel mai mult. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar fusese fault înainte. Aşa e în România”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul celor de la CFR  Cluj nu s-a oprit aici. L-a avertizat pe Louis Munteanu. „Avem două finale. Azi am câştigat, urmează finalşa de joi. Să rămână uil, să fie liniştit. Bravo lui, două goluri de clasă. Să rămână liniştit. are concurenţă la CFR. Nu e titular de drept. Să aibă meciuri în picioare. Merită felicitări pentru cele două goluri. Sper să nu  avem accidentări. Va fi alt meci, altă încărcătură. Am avut 11 meciuri în 29 de zile. E prea mult”, a mai spus Dan Petrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed