Probleme mari pentru Dennis Man! Ce a făcut tricolorul sub ochii lui Mircea Lucescu. Italienii l-au făcut praf

Probleme mari pentru Dennis Man! S-a aflat ce a făcut tricolorul sub ochii lui Mircea Lucescu. Italienii l-au făcut praf. A fost un început foarte slab de sezon pentru cel mai în formă jucător român.

Dennis Man a comis-o grav la primul meci oficial al celor de la Parma. Echipa tricolorului a fost eliminată prematur din Cupa Italiei. A fost învinsă de Palermo pe teren propriu, scor 0-1, în 32-imile de finală.

Probleme mari pentru Dennis Man!

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari la gazde, în timp ce Ionuț Nedelcearu a făcut parte din primul 11 al celor de la Palermo. Man, după ce a strălucit în meciurile de pregătire ale Parmei, a avut șansa de a deschide scorul în minutul 19.

Valentin Mihăilă a obținut un penalty. Man și-a asumat responsabilitatea executării. Internaționalul român a fost, însă, ”ghicit” de portarul oaspeților, care a parat lovitura trimisă la firul ierbii.

Palermo a marcat în prelungirile primei reprize prin Insigne și a intrat în avantaj la cabine. Parma a căutat golul egalizator în partea a doua, însă fără succes și a fost eliminată din Cupa Italiei.

Dennis Man a fost notat cu 6,2 de către cei de la Sofascore, cel mai mic calificativ de pe teren, la egalitate cu Matteo Brunori, atacantul lui Palermo. Valentin Mihăilă, în schimb, a fost cel mai bun jucător al Parmei (7,3), la același nivel cu Nahuel Estevez.

Man a atins mingea de 33 de ori, a reușit 16 dintre cele 20 de pase încercate și a tras două șuturi pe poartă. Un singur dribling a reușit dintre cele 5 încercate și a pierdut de 12 ori balonul. De partea cealaltă, Ionuț Nedelcearu a primit nota 6,9, în condițiile în care omul meciului a fost Alfred Gomis (8,2), portarul oaspeților.

Man a fost înlocuit în minutul 81 cu Kowalski, iar Nedelcearu a ieșit un minut mai târziu și i-a lăsat locul lui Peda. Mihăilă a fost integralist. Meciul a fost urmărit de către noul selecţioner, Mircea Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed