Mihai Rotaru face scandal! Acuzaţii devastatoare la adresa arbitrului: ‘E revoltător ce a făcut’ + I-a dat ordin omului lui Răzvan Burleanu

Mihai Rotaru face scandal! Acuzaţii devastatoare la adresa arbitrului. Patronul celor de la CSU Craiova l-a făcut praf pe arbitrul Radu Petrescu, cel care a condus partida contra celor de la Sepsi.

Mihai Rotaru a contestat vehement eliminarea lui Alexandru Creţu din prelungirile meciului cu Sepsi.

Mihai Rotaru face scandal!

„Ce a făcut Radu Petrescu e revoltător. L-a scos pe Creţu la un fault de joc. Ninaj a făcut un fault grosolan în minutul 5 şi nu i-a dat galben. Îi dă al doilea galben la mijlocul terenului. Ne-a lăsat la ultima fază în 8 oameni. Mitriţă era accidentat, l-a eliminat şi pe Creţu. Nu poţi să iei campionatul cu Radu Petrescu”, a spus Mihai Rotaru, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mihai Rotaru nu s-a oprit aici. I-a dat ordin omului lui Răzvan Burleanu. I-a transmis lui Kyros Vassaras că Radu Petrescu şi Cojocaru să nu o mai arbitreze pe CSU Craiova. „A gândit-o anti Craiova pentru că asta face acest arbitru ruşinos. Are o antipatie pentru noi. E revoltător ce a făcut. În permanenţă el te toacă”, a mai spus patronul echipei lui Costel Gâlcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed