Bernd Storck s-a dezlănţuit! Cuvinte dure după înfrângerea cu CSU Craiova: ‘Am riscat şi am avut ghinion’ + Ce spune despre jucătorii excluşi din lot

Bernd Storck s-a dezlănţuit! Cuvinte dure după înfrângerea cu CSU Craiova. Sepsi a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, după dubla reuşită de către Alexandru Mitriţă. Germanul spune că echipa sa a avut ghinion.

Bernd Storck era extrem de supărat după meciul pierdut pe propriul teren, scor 1-2, cu CSU Craiova.

Bernd Storck s-a dezlănţuit!

„E păcat, am făcut un meci bun, dar când nu marchezi nu câştigi. Universitatea are calitate în ofensivă, are jucători buni şi fac diferenţa. În a doua repriză nu am fost consecvenţi şi e păcat.

În ultimele 15 minute am fost buni în prima repriză, în a doua repriză am încercat. Am dominat, am riscat, am avut şi ghinion. Am avut şanse şi nu am marcat.

Mitriţă a fost foarte bun azi, e un jucător-cheie şi al doilea gol a fost de mare clasă. Am jucat contra unui oponent puternic, cu jucători buni de pe bancă şi după 60 de minute unii dintre jucătorii mei au fost obosiţi.

Nu am marcat şi e o problemă, e singurul aspect negativ. Nu e uşor să găseşti jucători, trebuie să aibă un nivel bun, a spus Bernd Storck, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul german al celor de la Sepsi a vorbit şi despre cei doi jucători excluşi din lot înaintea meciului. „Jucătorii pedepsiţi au fost pedepsiţi doar pentru acest meci, se vor întoarce la antrenament. Discutăm cu ei mâine dimineaţă şi sperăm să se întoarcă”, a spus Bernd Storck, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed