Costel Gâlcă face dezvăluirea serii! Cum s-a impus CSU Craiova pe terenul lui Sepsi: ‘Puteam să închidem meciul mai repede’ + Mesaj pentru Alexandru Mitriţă

Costel Gâlcă face dezvăluirea serii! S-a aflat cum s-a impus CSU Craiova pe terenul lui Sepsi. Craiovenii au învins cu scorul de 2-1, după dubla lui Alexandru Mitriţă, cel mai în formă om al oaspeţilor.

Costel Gâlcă a învins, dar nu este mulţumit de evoluţia echipei sale. A dezvăluit însă cum i-a surprins pe cei de la Sepsi.

Costel Gâlcă face dezvăluirea serii!

„Puteam să închidem meciul mai repede. Se desfăceau mai mult, lăsau spaţii mai mari. Sepsi e o echipă agresivă. Are mereu soluţii. Ne-au dat gol din centrare. Pe noi ne interesa să profităm de spaţiile pe care le lăsau. Trebuia să temporizăm locul în unele momente”, a spus Costel Gâlcă, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Costel Gâlcă a avut un mesaj clar şi pentru Alexandru Mitriţă, omul care i-a câştigat meciul cu Sepsi. CSU Craiova e lider în Superliga, dar antrenorul mai vrea jucători noi. „Mitriţă e un jucător cu o calitate individuală de invidiat şi face diferenţa în fotbalul românesc. Sper ca cei nou veniţi să se integreze cât mai repede. Koljic a avut o ocazie, dar n-a fost să fie. E început de campionat. Vedem după vreo 10 etape. Echipa mea să aibă mai multă omogenitate. Să crească din punct de vedere fizic”, a mai spus antrenorul lui CSU Craiova, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed