Anunţul care va stârni un mare scandal în Superliga! Mihai Stoica a dat verdictul. Cine se va bate la titlu în acest sezon

Anunţul care va stârni un mare scandal în Superliga! Mihai Stoica a dat verdictul. S-a aflat cine se va bate la titlu în acest sezon. Oficialul campioanei a făcut un pariu surprinzător pentru începutul de campionat.

Mihai Stoica vede două surprize în acest sezon de Superliga. Spune că două echipe din play-out de anul trecut vor fi în play-off în acest sezon.

Anunţul care va stârni un mare scandal în Superliga!

Mihai Stoica a pus un pariu nebun în lupta pentru titlu. Crede că Oţelul s-ar putea bate chiar și la titlu în acest sezon de Superliga. Managerul general al FCSB-ului vede o luptă în trei pentru play-off. Lupta în trei se va da între Oțelul Galați, Universitatea Cluj și Dinamo.

„Oţelul Galaţi cred că va juca în play-off sezonul ăsta. Şi cred că în play-off-ul ăsta va fi astăzi cum era la Medicină pe vremuri. Galaţi, U Cluj şi Dinamo se luptă pentru play-off. Galaţiul va fi foarte greu de bătut, e foarte greu să îl baţi.

O văd şi pe Dinamo jucând (n.r. foarte bine). E prematur, nici 20% din sezonul regulat nu s-a finalizat, dar astea 3 îşi depun candidaturile pentru play-off, asta e opinia mea”, a spus Mihai Stoica, în direct la Prima Sport.

După spusele lui Mihai Stoica, rezultă că Sepsi Sfântu Gheorghe va rata play-off-ul, după două sezoane consecutive. Covăsnenii au debutat bine în acest sezon, având opt puncte după patru etape scurse deja. Celellate echipe pe care Stoica le vede sigur în play-off sunt FCSB, CFR Cluj, CSU Craiova, Farul şi Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed