S-a aflat adevărul despre vedeta lui Dan Petrescu! Jucătorul, aproape de a pleca de la CFR Cluj. Negocieri intense cu patronul Neluţu Varga

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Dan Petrescu! Jucătorul, aproape de a pleca de la CFR Cluj. Negocieri intense cu patronul Neluţu Varga. Fotbalistului îi expiră contractul la finalul acestui sezon.

Vedeta lui Dan Petrescu are oferte din străinătate şi ar putea să fie vândut după venirea lui Louis Munteanu.

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Dan Petrescu!

Dan Petrescu ar putea să-l piardă pe Daniel Bîrligea. Asta deşi atacantul  a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la CFR Cluj. Odată cu evoluțiile bune avute în tricoul vicecampioanei României, atacantul a început să primească oferte din străinătate.

Pentru a se asigura că Bîrligea va rămâne în continuare la echipă și că nu va pleca liber de contract din Gruia, oficialii ardelenilor au anunțat că își doresc ca vârful de 24 de ani să semneze prelungirea cu CFR în perioada imediat următoare. Totuşi, varianta de a pleca din Superliga nu e scoasă din discuţie.

Înaintea partidei pe care CFR o va juca în Gruia cu Unirea Slobozia, Daniel Bîrligea a confirmat că în ultima perioadă au existat negocieri între el și Neluţu Varga pentru prelungirea contractului.

Atacantul nu s-a înțeles cu omul de afaceri în privința parafării unui nou angajament. ”Când sunt discuții de genul (n.r. despre transferuri), vorbim, dar încă n-am ajuns la nicio înțelegere”, a spus Bîrligea. Actualul angajament al atacantului cu CFR Cluj va expira la sfârșitul acestui sezon.

1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Bîrligea, potrivit Transfermarkt. 29 de goluri și 10 assist-uri sunt cifrele atacantului pentru CFR Cluj, în 97 de partide.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed