Gică Hagi pregăteşte bomba verii! Jucătorii care vin, de urgenţă, la Farul. Mutări şoc după venirea lui Denis Alibec

Gică Hagi pregăteşte bomba verii! Jucătorii care vin, de urgenţă, la Farul. Mutări şoc după venirea lui Denis Alibec. După ce l-a convins pe atacant să revină la echipa constănţeană, antrenorul mai pregăteşte două mutări.

Gică Hagi vrea să-şi facă echipă de titlu. Pregăteşte încă două lovituri pe piaţa transferurilor.

Gică Hagi pregăteşte bomba verii!

Fosta campioană a anunțat transferul lui Denis Alibec, iar Alexi Pitu s-ar putea întoarce și el sub comanda lui Gică Hagi. Alexi Pitu este liber de contract din iulie. Asta pentru că Bordeaux a intrat în faliment. Jucătorul se antrenează la baza de pregătire a clubului Farul, conform gsp.ro.

Alexi Pitu nu este la Ovidiu doar pentru antrenamente. Fostul internațional de tineret a discutat cu persoane din conducerea clubului Farul despre o posibilă revenire. Părțile ar fi chiar aproape să ajungă la o înțelegere în ceea ce privește noul contract. Mijlocașul de bandă ar fi urmărit și de cluburi din Turcia, iar jucătorul vrea să mai aștepte până să semneze un contract.

Farul l-a vândut pe Alexi Pitu la Bordeaux în ianuarie 2023, cu două milioane de euro.
Bogdan Țîru, și el liber de contract după despărțirea de Warta Poznan, se antrenează și el la baza Farului. Fotbalist crescut la Academia Gheorghe Hagi, stoperul speră și el la un contract în străinătate, dar, dacă nu va veni o ofertă, poate rămâne la Farul.

Bogdan Țîru a mai avut recent o experiență în România, la CFR Cluj, în a doua jumătate a sezonului 2022 – 2023, dar a jucat puțin, doar 483 de minute strânse în 10 apariții, și s-a întors în Polonia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed