Rapid pleacă din Bucureşti! Omul lui Dan Şucu face dezvăluirea momentului. Ce pregătesc giuleştenii

Rapid pleacă din Bucureşti! Omul lui Dan Şucu face dezvăluirea momentului. S-a aflat ce pregătesc giuleştenii. În ciuda rezultatelor slabe din Superliga, oficialii rapidişti se gândesc la viitor.

Omul lui Dan Şucu anunţă o schimbare radicală la Rapid. Imediat după egalul cu Gloria Buzău, scor 1-1, totul a devenit public.

Rapid pleacă din Bucureşti!

Dan Şucu investeşte serios la Rapid. Giuleştenii au anunțat, prin intermediul directorului executiv, când se vor putea bucura de noua baza de antrenament. Marian Mihail, directorul executiv al Rapidului, a transmis fanilor formației din Giulești când va fi gata noua bază de antrenament.

Noul cantonament va fi un „Pro Rapid al zilelor noastre” și va putea fi folosit în sezonul 2025-2026 a spus Mihail, conform fanatik.ro. „Probabil că reunirea pentru sezonul 2025-2026 va fi făcută la această nouă bază. Va fi în județul Ilfov, în toamnă se va alege una dintre cele două locații. Există și machete, va fi un Pro Rapid al zilelor noastre”, a transmis Marian Mihail.

Directorul executiv a spus și care este motivul pentru care baza de antrenament se va afla în afara Bucureștiului. „Părăsim orașul din două motive. În primul rând, o facem pentru liniște și, în al doilea rând, pentru a putea avea spațiu.

Este greu să găsești hectare întregi libere în București, chiar și dacă ai bani. Nu am intrat personal în detalii, însă o parte din cerință a fost această idee de aerisire.

Nu o să facem satul rapidist din prima, probabil este un proiect pe 20, 30 de ani. Am văzut ce înseamnă Juventus, Fiorentina. Am fost cu colegii mei la Madrid, am văzut noul Bernabeu și am văzut și ce înseamnă teritoriul Atletico”, a mai spus Mihail, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed