Vedeta lui Costel Gâlcă rupe tăcerea! Dezvăluiri din vestiarul celor de la CSU Craiova. Cine este idolul jucatorului

Ștefan Bană, elevul lui Costel Gâlcă, a răspuns la unele dintre marile curiozități ale suporterilor celor de la CSU Craiova! Jucătorul a vorbit despre legenda Universităţii Craiova, Ilie Balaci.

Bană a mărturisit care este modelul său din fotbalul mondial. Tatăl acestuia i-a insuflat dragostea pentru fotbal și pentru stilul de joc al fostei legende, Ilie Balaci.

Vedeta lui Costel Gâlcă rupe tăcerea!

Idolul lui Ștefan Bană este Angel Di Maria.

„Idolul meu din Craiova Maxima este Ilie Balaci, tatăl meu mi-a povestit foarte multe despre el. Am văzut și câteva clipuri cu dânsul pe Youtube. La primul meci în Liga 1 am avut emoții, dar pe teren am scăpat de ele.

Cel mai frumos moment a fost debutul împotriva FCSB-ului, atunci am câștigat și cu 2-0. Modelul meu este Di Maria, mulți m-au asemănat cu el. Mă pregătesc în fiecare zi la capacitate maximă, sper ca în cinci ani să fiu la o echipă de top din Europa.

(n.r. Cu stilul cărui jucător se aseamănă stilul tău de joc?) Cu al lui Valentin Mihăilă. Îi aștept pe suporteri la stadion, forța Știința!”, a spus Ștefan Bană, pentru pagina oficială a celor de la CSU Craiova.

Anghel Fluturescu este antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Bană. A debutat în echipamentul oltenilor pe data de 6 mai 2024, într-un duel direct cu FCSB, scor final 2-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed