Mihai Stoica îl face praf pe Dorinel Munteanu! Atac fără precedent la adresa antrenorului de la Oţelul. Ce l-a enervat pe oficialul de la FCSB

Mihai Stoica a oferit o replică dură la adresa lui Dorinel Munteanu! Oficialul de la FCSB s-a enervat după ce a aflat că tehnicianul de la Oțelul s-a plâns de faptul că CFR Cluj a amânat partida cu echipa sa.

Echipele angrenate și în alte competiții au o perioadă mai aglomerată. Acest lucru a dus la nemulțumiri din cauza cererii amânării meciurilor. Mihai Stoica a răbufnit după ce Dorinel Munteanu a comentat decizia celor de la CFR Cluj, de a amâna partida contra echipei sale.

Mihai Stoica îl face praf pe Dorinel Munteanu!

Dat fiind faptul că trupa din Gruia evoluează în preliminariile Conference League, conducerea a cerut amânarea partidei cu Oțelul. Antrenorul gălățenilor s-a înfuriat la aflarea deciziei.

Stoica, președintele celor de la FCSB, a oferit o replică dură care îl viza direct pe Dorinel, după ce a văzut cum a reacționat tehnicianul. Acesta i-a reamintit cât de importante sunt evoluțiile unei echipe de Liga 1, într-o competiție europeană.

„LPF ia hotărârea la solicitarea clubului, cuvântul îl au de spus deținătorii de drepturi. Aici se termină discuția. Nu sunt favorizate echipele cu bani, ci echipele care reprezintă România în cupele europene. Avem nevoie ca acestea să facă puncte, bani, pe care îi aduc apoi în fotbalul românesc.
Nu a oprit nimeni Oțelul să joace în cupele europene, au jucat finala Cupei României cu Corvinul. Dacă ar fi câștigat, era el în această situația. Nu îi convine, are două săptămâni la dispoziție, poate să facă un cantonament și să îi ia la mână”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

După cinci etape din Superliga, Oțelul Galați este liderul clasamentului, cu 11 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed