Neil Lennon, dat afară?! Dezvăluiri dureroase despre antrenorul de la Rapid. Nu mai are nicio şansă

Echipa pregătită de Neil Lennon, este singura din campionat care nu a cunoscut gustul victoriei. Acest parcurs slab al echipei, îl poate costa postul de antrenor al giuleștenilor. Ar putea fi dat afară.

Tehnicianul Neil Lennon nu a găsit până în acest moment calea spre victorie pentru Rapid. Nord-irlandezul a bifat patru remize și o înfrângere de când se află pe banca tehnică a giuleștenilor.

Neil Lennon dat afară?

Rapid rămâne singura echipă din Superliga fără victorie după cinci etape. În ultima partidă disputată cu nou-promovata Gloria Buzău, scorul a fost 1-1 (1-0). Rapid a deschis tabela de marcaj prin golul înscris de Jayson Papeau (10). Gloria Buzău a egalat prin Constantin Budescu (77), dintr-un penalty acordat pentru un henţ comis de Andrei Borza, la semnalizarea VAR.

După acest început de campionat foarte slab, vocile care îl contestă pe tehnician sunt tot mai multe.

Helmut Duckadam și Florin Prunea consideră că nord-irlandezul este principalul vinovat pentru parcursul modest al Rapidului din acest start de sezon și ar putea să plece în curând de la echipă.

”Au făcut un joc slab, cu toate că în repriza a doua au avut 3 ocazii. În rest, sunt blocați, nu-și revin. Eu cred că va trebui nu doar o schimbare de sistem, ci și de antrenor”, a transmis Helmut Duckadam, potrivit digisport.ro.

”În momentul în care un jucător spune că `nu înțelegem ce se întâmplă`, înseamnă că sunt probleme mari. Cred că sunt și probleme de comunicare și asta pleacă de la antrenor.

Nu cred că înțelege exact ce este în România, ce se joacă aici. Sunt jucători de valoare, nu poți să te prezinți de maniera asta”, a declarat Florin Prunea.

La fel ca la meciul cu Sepsi, când Lennon nu era prezent, fanii Rapidului au scandat ”Demisia, demisia” și la Buzău.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed