Scandal uriaş la Rapid! Fanii i-au înjurat şi scuipat pe jucători la finalul meciului cu Buzău. S-a cerut demisia lui Neil Lennon

Scandal uriaş la Rapid! Fanii i-au înjurat şi scuipat pe jucători la finalul meciului cu Buzău. S-a cerut demisia lui Neil Lennon. Giuleştenii nu bat pe nimeni de 5 etape, iar suporterii şi-au pierdut răbdarea.

Scandal uriaş la Rapid după 1-1 cu nou promovata, Gloria Buzău. Rapid nu bate pe nimeni de 5 etape, iar suporterii şi-au pierdut răbdarea.

Scandal uriaş la Rapid!

După ultimul fluier final al partidei dintre Gloria Buzău și Rapid, terminată la egalitate, scor 1-1, au avut loc scene reprobabile. Fanii giuleștenilor şi-au pierdut răbdarea. Aceștia și-au vărsat frustrarea pe jucători, dar și pe tehnicianul Neil Lennon. Li s-au adresat înjurături, rapidiștii fiind chiar scuipați de propriii fani, conform gsp.ro. Mai mult, i s-a cerut demisia lui Neil Lennon. S-a strigat şi „Afară din Giulești”.

Rapid nu are nici o victorie în startul acestui sezon. A bifat remize cu UTA, CFR Cluj, Sepsi și Buzău şi a pierdut în derby-ul cu Petrolul, scor 0-1. Suporterii au fost revoltați și după partida cu Sepsi din etapa trecută, în care trupa alb-vișinie a fost dominată copios de covăsneni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed