Trei mari jucători au fost eliminaţi din turul al doilea de la Washington

Polonezul Hubert Hurkacz (al doilea favorit), canadianul Denis Shapovalov (6) şi australianul Alex De Minaur (11) au pierdut meciurile lor de debut, miercuri, în runda a doua a turneului de tenis ATP 500 de la Washington, dotat cu premii totale de 1.953.285 de dolari.

Hurkacz a fost întrecut de finlandezul Emil Ruusuvuori, numărul 46 mondial, cu 6-4, 7-6 (7/3). În optimi, Ruusuvuori va avea un duel nordic cu suedezul Mikael Ymer, care i-a eliminat la Washington pe Andy Murray şi Aslan Karaţev, potrivit agerpres.ro.

Americanul Jeffrey Wolf, beneficiarul unui wildcard, a dispus de Shapovalov cu 6-2, 6-7 (5/7), 6-3, iar în optimi va primi replica danezului Holger Rune.

Alex De Minaur, care în weekend a câştigat titlul la Atlanta, a fost eliminat de japonezul Yoshihito Nishioka în trei seturi, cu 3-6, 7-6 (8/6), 6-2.

Un alt australian, Nick Kyrgios (63 ATP), campion la Washington în 2019, s-a calificat în optimile de finală după ce l-a întrecut pe americanul Tommy Paul cu 6-3, 6-4, după o oră şi 25 de minute.

Kyrgios va avea un adversar dificil în turul al treilea, pe gigantul american Reilly Opelka (2,11 m).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed