Final pe muchie de cuţit la Sibiu! S-a terminat Hermannstadt-FC Botoşani. Echipa lui Marius Măldărăşanu a întors scorul în prelungiri

Final pe muchie de cuţit la Sibiu! S-a terminat Hermannstadt-FC Botoşani. Echipa lui Marius Măldărăşanu a întors scorul în prelungiri. Sibienii continuă să joace extrem de slab în acest start de sezon de Superliga.

Băieţii lui Marius Măldărăşanu au început prost meciul. Nu au reuşit să-şi creeze mari ocazii de gol în prima parte a disputei.

S-a terminat Hermannstadt-FC Botoşani

Gazdele au atacat mai mult, dar nu au reuşit să aibă mari ocazii la poarta celor de la FC Botoşani. La ultima fază a primei reprize, oaspeţii au dat lovitura. A marcat Alin Şeroni cu o lovitură de cap de la mare distanţă.

La două minute de la reluare, gazdele au egalat prin Florin Bejan. Reuşita sa a fost însă anulată pentru ofsaid la Murgi. Asta după 6 minute de deliberări la VAR, spre disperarea celor 3430 spectatori care au asistat la meci, cifră oficială. În minutul 79, Ianis Stoica a reuşit egalarea din lovitură liberă. Pap a avut vina sa la gol. În minutul 92, Sadiku a faultat în careu şi Neguţ a transformat penalty-ul.

Hermannstadt – FC Botoșani, echipe de start

Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Găman, Bejan, Goncalves – Murgia, Ivanov – Balaure, R. Deaconu, I. Stoica – Chițu
Rezerve: Pop, Muțiu, Ionuț Stoica, Căpușă, Ganfila, Jipa, Ciubotaru, Al. Luca, Neguț, Biceanu, Mihart
Antrenor: Marius Măldărășanu

Botoșani: Pap – Sadiku, Miron, Șeroni, Țigănașu – Aldair Ferreira, Romano – G. David, E. Florescu, Bodișteanu – Chica-Roșă
Rezerve: Kukik, Petro, Celea, Mitrov, Mouaddib, Fulop, Kaprof, Pavlovic, E. Lopez, Solomon, F. Junior.
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed