Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Atac dur la adresa rivalilor. Dan Petrescu se va enerva grav

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Atac dur la adresa rivalilor. Dan Petrescu se va enerva grav. Patronul celor de la FCSB este entuziasmat după ultimul său transfer. A trimis săgeţi către rivali.

După ce l-a ratat pe Louis Munteanu, Gigi Becali s-a reorientat și l-a convins pe Florin Tănase să revină la campioana României.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Fostul căpitan de la FCSB va primi un salariu lunar de 29.000 de euro la echipa lui Gigi Becali. După ce a reușit să-l convingă pe Tănase să revină la FCSB, s-a arătat entuziasmat și a spus că internaționalul român este cu șapte clase peste Louis Munteanu.

„Sunt foarte bucuros de Tănase. Am dat lovitura! Am luat atacant de atacant. Este cu șapte clase peste Louis Munteanu la ora asta. E cu șapte clase Florin Tănase peste Louis Munteanu la ora asta, la potență, la randament.

Louis Munteanu o sa coste peste trei ani bani mulți, dar la ora asta Tănase e cu șapte clase peste”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

Florin Tănase a semnat cu FCSB în august 2016. Alături de roș-albaștri, mijlocașul și-a trecut în palmares Cupa României, în sezonul 2019/20. În 2022, Tănase a decis să semneze cu gruparea din Emiratele Arabe Unite, Al Jazira. Un an mai târziu a plecat în Arabia Saudită la Al Akhdood. La finalul sezonului trecut, mijlocașul a rămas liber de contract.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed