Simona Halep nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incendiare ale campioanei noastre. Nimeni nu ştia aceste lucruri

Simona Halep a făcut dezvăluiri incredibile despre viața sa extra sportivă! Fostul lider mondial WTA a recunoscut faptul că este o fire foarte timidă, în afara competițiilor oficiale. A vorbit şi despre relaţia cu propriul tată.

O discuție cu propriul tată a determinat evoluția sa de-a lungul anilor, din punct de vedere al dezvoltării personalității. Halep a fost protagonista unui interviu plin de confesiuni surprinzătoare.

Simona Halep nu s-a mai abținut!

Constănțeanca a luptat din răsputeri pentru a se accepta așa cum este. A învățat să se prețuiască, iar un aspect care a contribuit semnificativ la acest proces a fost chiar susținerea necondiționată din partea familiei sale.

În timpul procesului de dopaj, sportiva nu a putut urmări niciun meci oficial, la televizor. Lipsa din circuit i-a oferit stări majore de anxietate. În ultimii doi ani, Simona a văzut maxim 10 meciuri de tenis.

La începutul carierei, Halep a fost descurajată din cauza unui conflict interior.

„M-am analizat timp de mulți ani. Pot să spun două lucruri despre mine. Pe teren devin o luptătoare. Mă văd ca fiind foarte puternică pe terenul de tenis, de parcă nimic nu m-ar putea atinge. Cred că pot să fac orice, că pot să bat pe oricine. Întotdeauna am avut această mentalitate. Însă, în general, sunt o persoană blajină, mult prea blajină, să fiu sinceră. Sunt mai degrabă sensibilă. Nu pot să spun că sunt foarte sociabilă, pentru că sunt tipul de persoană introvertită și timidă, dar sunt blândă și cred în iubire. Cred în puterea binelui. Cred în, știi tu, puterea de a avea empatie.

Acest lucru mă face vulnerabilă și sensibilă. Nu este ușor în anumite situații, dar îmi place că sunt așa. Tatăl meu mi-a spus odată – eram supărată pe mine pentru că sunt prea sensibilă și pentru că mereu când fac ceva, mă implic total, o fac din toată inima – iar el mi-a spus: «Este bine. Înseamnă că trăiești, simți totul. Așa că nu te schimba». Și nu m-am schimbat. Din contră, a început să-mi placă asta!”, a declarat Simona Halep, în cadrul interviului oferit lui Craig Gabriel, de la publicația We Are Tennis.

În prezent, Simona Halep se află într-o pauză de la tenis, nedeterminată, până în momentul în care va fi 100% pregătită, din punct de vedere fizic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed