Vedeta lui Elias Charalambous a dat verdictul! Anunţ clar despre penalty-ul cu Farul. Adrian Şut e sigur pe el

Vedeta lui Elias Charalambous a făcut dezvăluiri despre faza la care FCSB a primit penalty, în meciul cu Farul. Părerile au fost împărțite, dar se pare că decizia arbitrului a fost cea corectă.

Adrian Șut a vorbit deschis despre contactul dintre el și jucătorul Farului. Echipa pregătită de Elias Charalambous a fost condusă în două rânduri, dar a reușit să egaleze, apoi să se impună în minutele de prelungire, în urma unui penalty acordat de arbitrul partidei.

Vedeta lui Elias Charalambous a dat verdictul!

Adrian Șut a fost cel care a scos penalty-ul, în urma contactului cu Carlo Casap, în meciul cu Farul, din Superliga. Jucătorul campioanei a vorbit despre această fază. Aproape de finalul duelului din Ghencea, Șut a căzut în careu, după un contact cu Casap, iar Istvan Kovacs a dictat penalty, după consultarea VAR. Darius Olaru a înscris de la 11 metri și a adus victoria FCSB-ului. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-2.

Faza a fost una controversată, iar mai multe reacții cu privire la aceasta au apărut la finalul partidei. Șut a asigurat că a fost călcat de către Casap și că penalty-ul a fost acordat corect.

„(n.r. despre faza penalty-ului) Eram în spatele jucătorului, cred că el a vrut să facă un pas în spate ca să alerge şi atunci m-a călcat direct pe picior. Asta a fost. 100% m-a călcat. Nici nu era mingea în zona noastră, el a vrut să plece şi m-a călcat.

E o victorie importantă, dar suntem focusaţi pe meciul cu Sparta. Doar asta avem în gând, să ne calificăm. Jucătorii mari joacă din trei în trei zile şi se obişnuiesc cu acest ritm”, a spus Adrian Șut

Pe FCSB o așteaptă meciul retur cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Champions League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed