Costel Gâlcă face dezvăluirea momentului! Ce se întâmplă cu Nicușor Bancu. Anunţ de ultimă oră îniantea meciului

Nicușor Bancu revine alături de lotul celor de la CSU Craiova, după ce a fost absent o perioadă, în urma unui tragic eveniment din viața personală! Fundașul a rămas fără tată, după ce bărbatul s-a sinucis, neașteptat, în curtea propriei case.

Costel Gâlcă, antrenorul alb-albaștrilor, se poate baza pe serviciile lui Bancu, în cadrul următorului duel din programul de joc al grupării din Bănie. CSU Craiova vs. Sepsi OSK, duminică seară, de la ora 19.00.

Ce se întâmplă cu Nicușor Bancu!

După remiza înregistrată de către olteni cu Petrolul Ploiești (0-0), Costel Gâlcă se așteaptă la o victorie categorică în duelul contra covăsnenilor, din etapa #5 din Superliga.

Tehnicianul a anunțat care este situația lotului, premergătoare duelului de duminică seară.

„Este un meci complicat pentru noi. Știm că Sepsi este o echipă omogenă. Sunt organizați și au o intensitate bună în joc. Tot timpul sunt agresivi. E bine că nu am avut multe accidentări cu Petrolul, e bine că am putut să luăm un punct.

Atmosfera este din ce în ce mai bună, băieții și-au revenit. Îmi doresc ca la ora jocului să fie bine toți jucătorii. În afară de Ivan sunt toți apți și Nicușor s-a antrenat cu noi în săptămâna asta, o să vedem la ora meciului dacă va juca de la început sau nu.

Trebuie să îl ajutăm, este un moment greu pentru el și familia lui. Nu avem omogenitate, jucătorii noi nu au venit în același timp, nu am avut timp să prindem o pregătire împreună și este normal ca și rezultatele să fie oscilante!”, a spus Costel Gâlcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed