Lovitură totală pentru Mircea Lucescu! Tricolorul care s-a accidentat grav. Oamenii lui Răzvan Burleanu au făcut anunţul

Mircea Lucescu a primit deja o veste neplăcută, de când a preluat banca tehnică a naționalei. Unul dintre tricolori s-a accidentat grav la echipa de club. Oamenii lui Răzvan Burleanu au făcut anunțul despre situația jucătorului.

Mircea Lucescu este oficial noul selecționer al echipei naționale. Veștile rele au început să apară, antrenorul fiind anunțat că Bogdan Racovițan s-a accidentat și va fi indisponibil tot sezonul 2024/2025. Oamenii lui Răzvan Burleanu s-au informat despre starea tricolorului.

O primă lovitură pentru Mircea Lucescu!

Bogdan Racovițan, jucătorul celor de la Rakow, s-a accidentat grav și va ratat întreg sezonul 2024/2025. Evenimentul neplăcut s-a întâmplat în etapa a treia din campionatul Poloniei. Fundașul a început titular partida contra celor de la Katowice, dar a părăsit terenul în minutul 83, în urma unei accidentări.

După mai multe teste medicale, Racovițan a primit vestea cruntă: a suferit o ruptură de ligament încrucișat.

Tricolorul va fi operat și va lipsi tot sezonul de la Rakow. Perioada de recuperare în astfel de situații este estimată între 8 și 12 luni.
După anunțul făcut de formația poloneză, Federația Română de Fotbal a postat un mesaj de susținere pentru fotbalistul care va ratat campania de Liga Națiunilor.

”Te așteptăm mai puternic! Însănătoșire grabnică, Bogdan Racovițan!”, a fost mesajul postat pe Instagram.

Anunțul făcut de cei de la Rakow!

”În meciul de sâmbătă cu GKS Katowice, Bogdan Racovițan a părăsit terenul accidentat. Din păcate, testele detaliate au confirmat că jucătorul nostru a suferit o ruptură de ligament încrucișat (ACL).

În zilele următoare, fundașul român va fi supus unei intervenții chirurgicale de reconstrucție a ligamentelor și va începe recuperarea.

Pauza lui Bogdan va dura de la 8 la 12 luni. ‘Bogdi’, suntem alături de tine!”, a transmis Rakow, pe site-ul oficial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed