Dezvăluirea momentului pentru Dan Petrescu! CFR Cluj îşi pierde vedeta. Cine îi va lua locul

Dan Petrescu va rămâne fără vedeta echipei! Portarul de la CFR Cluj va pleca de la echipă după preliminariile Conference League. Oficialii clubului din Gruia nu au pierdut timpul și i-au găsit imediat înlocuitor.

CFR Cluj l-a vândut de portarul Răzvan Sava în Serie A, la Udinese. Dan Petrescu are deja un posibil înlocuitor pentru postul de goalkeeper, astfel că nu trebuie să își facă probleme.

Dan Petrescu își pierde vedeta!

Răzvan Sava va pleca la Udinese, formație din Serie A. În schimbul transferului, ardelenii vor încasa 2,5 milioane de euro și un milion de euro drept bonusuri. Portarul va rămâne la CFR pe durata meciurilor din preliminariile Conference League. La puțin timp după înțelegerea dintre CFR și Udinese, italienii au anunțat cine ar putea să îi ia locul lui Sava în Superliga.

Conform surselor din Peninsulă, Mihai Popa este cel ales de oficialii din Gruia pentru postul de portar. Popa a ajuns în Serie A la începutul sezonului 2023/2024 la Torino, însă nu a apărat în niciun meci pentru formația din Italia.

Goalkeeperul a semnat un contract cu Torino până în anul 2026, cu opțiune de prelungire până în 2027.

Se zvonește că românul ar încasa 220.000 de euro net pe sezon, sumă la care s-ar putea adăuga și anumite bonusuri.

„Pentru orice jucător din campionatul românesc ar fi un vis împlinit să ajungă în Serie A. Eu cred că sunt pregătit, am jucat două sezoane meci de meci la Voluntari. Am făcut-o destul de bine și cred că sunt pregătit.

Portarul meu preferat este Oblak, nu greșește, e un portar sigur. E un pas foarte mare să ajung de la Voluntari în Serie A”, spunea Popa în mai, potrivit digisport.ro.

De-a lungul carierei, Popa a mai evoluat pentru Academia Hagi, Farul Constanța, Voluntari și Astra Giurgiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed