Ion Crăciunescu a dat verdictul! Anunţ clar despre penalty-ul primit de FCSB. Gică Hagi se va enerva grav

Ion Crăciunescu i-a dat verdictul arbitrului despre penalty-ul primit de FCSB. Acesta consideră că a fost o decizie corectă. Gică Hagi, antrenorul constănțenilor s-a enervat cumplit.

Arbitru partidei dintre FCSB și Farul a avut de luat o decizie importantă în minutele de prelungire. Unul dintre jucătorii antrenați de Gică Hagi a provocat penalty-ul, care a decis soarta meciului, încheiat cu 3-2.

Gică Hagi s-a enervat cumplit!

FCSB a revenit de la 0-1 și 1-2 și a învins-o cu 3-2 pe Farul. Golul decisiv al FCSB-ului a fost marcat de Darius Olaru, în minutul 90+4, dintr-un penalty acordat după intervenția VAR. Arbitrul partidei, Istvan Kovacs a revăzut faza la monitor și a decis să acorde lovitură de la 11 metri pentru că Adrian Șut a fost călcat de Carlo Casap în careu.

Fostul arbitru, Ion Crăciunescu a transmis că decizia luată de Kovacs este cea corectă.
”Este penalty. Din neglijență îl calcă pe picior pe adversar în propria suprafață de pedeapsă.

Se vede clar că îl calcă, e în interiorul suprafeței de pedeapsă, trebuie să dai lovitură de la 11 metri”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

Pentru FCSB urmează cel mai important meci din acest start de sezon, de până acum, returul cu Sparta Praga.

Campioana Cehiei vine la București, după 1-1 la Praga, pentru confruntarea care se dispută marți, de la ora 21:30, în Ghencea.

Echipa câștigătoare se va califica în play-off-ul UEFA Champions League, unde va juca împotriva lui PAOK sau a lui Malmo, care au terminat la egalitate, 2-2, în tur.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed